Cere oferta



»
Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Arobs Transilvania Software SA cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ul www.optimallsfa.ro , clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.
Va rugam sa parcurgeti aceasta Politica si sa ne adresati orice solicitare de detalii la datele de contact mentionate mai jos.
In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in termenii si conditiile generale, din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul www.optimallsfa.ro

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Arobs Transilvania Software SA administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului si achizitionarii produselor de pe site-ul www.optimallsfa.ro

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile / Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal sau dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii aceste Politici, sunteţi de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.
 
1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal
Arobs Transilvania Software SA colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:
  • Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.softcare.ro
  • Activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari precum şi administrarea conturilor clientilor. 
  • Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor Arobs Transilvania Software SA, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea de newsletter, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.
  • Activitati de post vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor / clientilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite (inclusiv evaluarea produselor pe website-ul www.optimallsfa.ro ) imbunatatirea calitatii serviciilor de reparatii si intretinere a produselor comercializate prin activitatea desfasurata in cadrul serviciului Call Center; efectuarea interventiei de service, inlocuiri de produse.
  • In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.
 
2. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram
Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
Pentru administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.optimallsfa.ro :
-       nume, prenume, e-mail, numar de telefon, informatii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit website-ul www.optimallsfa.ro, alte informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip cookies;
Pentru mai multe informatii legate de cookie-uri, va rugam consultati Politica privind utilizarea cookie-urilor disponibila la urmatorul https:// www.optimallsfa.ro

Pentru reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor Arobs Transilvania Software SA, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea de newslettere, de urmarire si monitorizare a comportamentului consumatorului.
-       nume si prenume, telefon, e-mail, obisnuinte/preferinte/comportament.
In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus, in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale.
Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca Arobs Transilvania Software SA sa realizeze activitatile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea Arobs Transilvania Software SA de a va furniza respectivele servicii, informatii, de a raspunde solicitarilor dvs. sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.
 
3. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal
In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, Arobs Transilvania Software SA poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:
- furnizori de servicii (de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, sau alte servicii), inclusiv entitati care asista Arobs Transilvania Software SA in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din acelasi grup cu Arobs Transilvania Software SA precum si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de acces. 
 Prin transmiterea datelor dvs. cu caracter personal catre Arobs Transilvania Software SA acceptati (in masura in care un acord din partea dvs. este cerut de lege), ca datele dvs. cu caracter personal:
- sa fie incluse in baza de date Arobs Transilvania Software SA si ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Arobs Transilvania Software SA, inclusiv afiliatii si colaboratorii sai pentru desfasurarea si/sau derularea activitatilor care se incadreaza in scopurile de prelucrare de mai sus; acest consimtamant include si prelucrarea datelor legate de locatia echipamentului dvs, conform celor mentionate mai sus.
- sa poate fi transferate de catre Arobs Transilvania Software SA atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati, conform informatiilor de mai sus, pentru desfasurarea de catre acestea de activitati proprii legate de promovare si marketing si alte activitati conexe acestora.  


4. Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:
  • de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
  • de acces la datele dvs. cu caracter personal;
  • de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii - in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
  • de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.
 
Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre Arobs Transilvania Software SA prin accesarea formularului de contact la adresa https://www.optimallsfa.ro/contact  sau ne puteti scrie la optimall@arobs.com
Puteti sa va opuneti oricand si fara justificare, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre https://www.optimallsfa.ro/contact   (prin accesarea formularului de contact la adresa https://www.optimallsfa.ro/contact    sau la optimall@arobs.com , a unei solicitari scrise, datate si semnate in acest sens. In acest caz, solicitarea dumnevoastrava fi inaintata catre departamentul specializat al Arobs Transilvania Software SA care gestioneaza aceste solicitari; este posibil sa primiti un mesaj prin care se confirma ca optiunea dumneavoastra a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.
De asemenea, puteti sa va opuneti oricand, din motive intemeiate si legitime, conform legii, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul prelucrarii de catre Arobs Transilvania Software SA, cu exceptia cazului in care exista prevederi legale contrare. In acest scop, puteti inainta Arobs Transilvania Software SA o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa de posta: Arobs Transilvania Software SA, str. Minerilor nr.63  Cluj-Napoca sau un e-mail la optimall@arobs.com  sau accesand formularul de contact la adresahttps://www.optimallsfa.ro/contact in acest caz, solicitarea dumneavoastra va fi inaintata catre departamentul specializat al Arobs Transilvania Software SA care gestioneaza aceste solicitari si veti primi un raspuns din partea Arobs Transilvania Software SA si orice alte informatii relevante legate de solicitarea dvs.
Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii, si avand in vedere cele de mai sus.
 
5. Durata prelucrarii datelor va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679
Pentru utilizatorii care si-au creat un cont de administrare, durata pastrarii acestui cont este de cinici ani de la ultima accesare in site, sau pana la dreptul de opozitie.
Arobs Transilvania Software SA poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare.
Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata.
 
6. Alte informatii
Va rugam sa verificati la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informati in legatura cu aceasta.
La incheierea operatiunilor de prelucrare, datele inregistrate vor putea fi transferate, integral ori partial, oricarei alte persoane juridice cu respectarea legislatiei speciale in vigoare, in conditiile in care acestea vor fi folosite in scopuri similare cu cele prevazute in acest document.
Pentru inregistrarea eronata a datelor personale cauzata de softul de indexare a datelor, Arobs Transilvania Software SA nu isi asuma nicio responsabilitate. 
Va semnalam faptul ca niciun program de securizare a informatiilor nu este infailibil.
 
Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail optimall@arobs.com
In cazul in care considerati ca unul dintre drepturi v-a fost incalcat va puteti adresa
catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
la numerele de telefon +40.318.059.211 / +40.318.059.212  sau pe  email la adresa: anspdcp@dataprotection.ro. Pentru alte informatii puteti accesa site-ul Autoritătii,
la adresa www.dataprotection.ro