Workshop: Cum sa folosim in mod inteligent tehnologia in procesele de vanzari?

Workshopul 11: Cum sa folosim in mod inteligent tehnologia in avantajul nostru in procesele de vanzari?
Cluj Business Days 2017

Data: 6 iulie 2017, ora 12:00

Sala New York, Liberty Technology Park

Digitalizarea tuturor proceselor din cadrul unei organizatii incepe sa devina o cerinta obligatorie pentru orice companie care doreste sa se dezvolte si sa isi mentina competitivitatea pe piata.

Implementarea si utilizarea in mod eficient a unor tehnologii de actualitate in cadrul unei organizatii vor imbunatati pe termen lung performanta acesteia, conducand la cresterea productivitatii angajatilor si facilitarea interactiunii, cresterea veniturilor, intelegerea si satisfactia clientilor, precum si dezvoltarea si inovarea produselor si serviciilor.
Vorbim de tehnologii precum Business Intelligence, de raportare si de monitorizare a vanzarilor, solutii de automatizarea vanzarilor, CRM, ERP, solutii de facturare si de gestiune.

In cadrul unei sesiuni interactive, colegul nostru Ionut Gherle impreuna cu alti 3 speakeri iti vor dezvalui din experienta lor vasta pentru a te ajuta sa intelegi care dintre solutiile existente este cea mai potrivita pentru businessul tau, cum acestea iti pot garanta cresterea productivitatii si cum poti sa o implementezi si sa o folosesti la un randament ridcat.

Audienta target: Manageri de vanzari, Responsabili de vanzari, Antreprenori, Manageri interesati de dezvoltarea abilitatilor de vanzare si care vor sa-si creasca eficienta, productivitatea si impactul prin folosirea tehnlogiei in vanzari

Mai multe detalii despre workshop gasiti aici.
Vezi tot Programul evenimentului Business Days 2017.