Optimall BI prezent la conferinta „Retail & Horeca Distribution”

Modern Buyer organizeaza a doua editie a conferintei „Retail & Horeca Distribution” pe data de 5 Octombrie 2016, la Hotel Pullman din Bucuresti. Evenimentul va oferi un tablou complex al unei industrii extrem de dinamice si de competitive: distributia de produse FMCG. Expo-conferinta va aduce la aceeasi masa peste 100 de distribuitori pe segmentul retail si horeca, numerosi producatori si furnizori de bunuri de larg consum, dar si companii ce ofera solutii pentru jucatorii din cele doua mari industrii.

In cadrul unei prezentari sustinute alaturi de partenerii nostri de la Dyntell Software din Ungaria pe zona de tehnologie, colegul nostru Ionut Gherle, Director Executiv al diviziei Optimall, AROBS Transilvania Software, le face cunoscute distribuitorilor, producatorilor si furnizorilor din sectoarele retail si horeca multiplele beneficii ale sistemului de Business Intelligence Optimall BI.

“Suntem constienti de faptul ca fiecare business este unic in felul sau, iar de aceea credem ca fiecare manager trebuie sa se bucure de un suport decizional inteligent, bazat pe informatii usor de accesat, actuale si de incredere. Optimall BI este solutia perfect adaptată companiilor de pe piata produselor FMCG, contribuind la cresterea performantelor zilnice prin luarea de decizii corecte la timpul potrivit, care vor ajuta managerii si businessurile lor sa se remarce in mediul concurential actual.” sustine Ionut Gherle.

Structura evenimentului

• Conferinta „Retail & Horeca Distribution” – in intervalul orar 9.00 – 16.00
• Expozitie – in intervalul orar 9.00 – 17.00 participantii vor avea ocazia sa vada si sa testeze produsele si solutiile partenerilor expozanti. 

Tematicile abordate de cei 10 speakeri in cadrul conferintei „Retail & Horeca Distribution” sunt:

I. Performanta si eficienta
II. Tendinte cu impact major asupra afacerilor din distributie
III. Plus-valoare in relatia furnizor-distribuitor
IV. Tehnologia, in slujba cresterea eficientei si performantei companiilor de distributie

Mai multe informatii despre eveniment, structura, speakeri si achizitionare bilet gasiti pe:
http://modernbuyer.ro/10-speakeri-vorbesc-despre-performanta-eficienta-si-plus-valoare-la-retail-horeca-distribution/