De ce merita sa vizitezi GastroPan?


Ne despart doar cateva zile de inceputul celui mai asteptat targ de specialitate al anului 2017, GastroPan, unde Optimall este prezent cu solutii software eficiente pentru businessurile din sectoarele de cofetarie, panificatie, HoReCa, gelaterie si ciocolaterie. Evenimentul desfasurat la Redal Expo din Sibiu aduce fata in fata cererea si oferta, antreprenori si profesionisti renumiti, furnizori si client din industrie, intr-un cadru dedicat schimbului de experienta, in care tehnologia, arta si inovatia se reunesc.


Iata cateva avantaje de a fi prezent la acest eveniment!

• Este singura expozitie de acest gen din tara.
• Este locul unde specialistii, managerii si antreprenorii au contact direct cu tehnologia de ultima generatie, trenduri actuale si know-how-ul a 132 expozanti din 24 de tari.
• Reprezinta oportunitatea de a intra intr-o comunitate de specialisti organizata in jurul acestui eveniment - expozantii GastroPan sunt producatori si distribuitori de tehnologii, produse si servicii inovatoare.
• Solutiile prezentate la GastroPan 2017 se adreseaza tuturor tipurilor de clienti, de la producatorii industriali la cei artizanali, iar diversitatea solutiilor care pot fi regasite in cadrul expozitiei acopera toate solicitarile pe care specialistii le pot avea pentru afacerile pe care le conduc.
• In cele 3 sali, publicul specialist are acces la utilaje in tendinte, ustensile practice, ingrediente inovatoare, demonstratii si prezentari de produse, conferinte, ateliere practice, dar si concursuri.
 
Ne vedem la standul AROBS (B5), in Sala 2, intre 23 si 25 martie, in intervalul orar 10:00 - 18:00. Intrarea se face pe baza de invitatie sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro.