În cei 13 ani de colaborare nu am avut nici o oră de nefuncționalitate a aplicației OptimallSFA Android!

“În 2005 am luat de decizia să mărim echipa de vânzări...iar o astfel de decizia nu putea fi susținută fără implementarea unei astfel de soluții....” ne declară directorul de vânzări, Calin Chira al brandului Un-Doi Centrul de Plăți. Soluția implementată este soluția de automatizare a forței de vânzări OptimallSFA Android dedicată agenților de pe teren.

Compania Mobile Distribution a lansat, acum 13 ani, brandul Un-Doi Centrul de Plăți oferind servicii  de încasare a facturilor pentru cinci operatatori de servicii de telecomunicații din țară și pentru aproape 30 de furnizori de utilități din România. Vă dezvăluim o altă poveste de succes, din seria #BeOptimall, de care echipa Optimall by AROBS este mândră să v-o împărtășească.





Câștigul de timp a fost unul dintre cele mai importante beneficii obținute în urma implementarii soluției/aplicaței pentru agenții de vânzări OptimallSFA, urmat de eficientizarea procesului de vânzare, având la un click distanță vânzările fiecărui agent de vânzări ne declară Călin Chira.

Vezi întregul testimonial aici: