OptimallSFA Android, de 15 ani cu succes pe piața FMCG din România

Soluția de automatizare a forței de vânzări OptimallSFA Android împlinește 15 ani pe piața internă.

“ 15 ani de Optimall... înseamnă o familie. Acum după toți acești ani, avem o echipă de aproape 30 de oameni și 5 soluții pe care le comercializăm pe piața FMCG. Am reușit să avem una dintre cele mai bune soluții, pe piața automatizării forței de vânzări, precum și soluții pe zona de management de depozit sau rutare optimă și încărcare mașinispune Ionut Gherle, Executive Director, divizia Optimall by AROBS.

Anul 2018 este anul în care soluția OptimallSFA, mai aduce un plus de valoare muncii depuse pe parcursul celor 15 ani. Ani în care am reușit să aducem aplicația OptimallSFA printre cele mai bune din țară, reușind să ne modelăm de-a lungul anilor la cerințele celor 230 de clienți care utilizează soluția SFA.

Povestea Optimall a început acum 15 ani, ne povestește Voicu Oprean, CEO AROBS Transilvania Software: Printre amintirile pe care le am, poate cea mai pregnantă este că la un anume moment am rămas într-o pană de terminale. Am reușit să le găsim în Anglia și a trebuit să mă duc personal după ele. Am încărcat într-o geantă 50 de terminale și le-am purtat prin toată Londra ca să ajung la aeroport și apoi le-am adus în țară. Ei bine asta ar fi o mică parte din povestea Optimall și cum am reușit noi să intrăm pe piața din România și să oferim soluții clienților inclusiv cu cârca.”

Dintre clienții care au ales soluția OptimallSFA Android menționăm: Top Gel, Nitela, Misavan, Unicarm, Mobile Distribution, Jidvei, SuperFood, Antony Distribution, Agil, Magic Tic Tac, Serstill, Ana Maria Pop, Taviany, Fia Consulting&Distribution, Clipa, Irina Impex, Mălina, Coramet, Bibas, Crama Noastră, Coliseum, Perpetuss Com, New York Dental, Gursk Medica, Lefrumarin, Herbagetica, Nastimed și mulți alții, cărora dorim să le mulțumim. În ceea ce privește tipologia clienților Optimall, aceasta esta una foarte variată făcând parte din industrii precum distribuție de băuturi/produse perisabile și neperisabile, farmaceutice, medicale și veterinare, carne, lactate și panificație și multe altele.

În cifre, OptimallSFA Android deține peste 3000 de utilizatori ai aplicației mobile Android și 350 de manageri ai aplicației Back Office, soluția interfațându-se cu peste 70 de sisteme de gestiune ERP din România.

La mulți ani OptimallSFA, la mulți AROBS!

Ești interesat de soluție și vrei mai multe detalii? Completează fomularul aici și te contactăm noi!