Am lucrat cu 5 ore mai puţin în plin sezon datorită soluţiei OptimallSFA Android!

Timpul de lucru al agenților s-a redus cu 5 ore în plin sezon", nu o spunem noi, o spune directorul companiei Top Gel, Viorel Olaru, unul dintre clienții noștri. Și acesta este doar unul din beneficiile oferite de OptimallSFA Android oricărei companii cu activitate bazată pe distribuție, producție și vânzare B2B.

Top Gel este o companie cu o experiență de peste 20 de ani în producția și distribuția de înghețată, fapt ce o plasează în topul producătorilor de nișă de pe piața din România. Totodată va fi și prima poveste de succes pe care vi-o dezvăluim din seria #BeOptimall, dedicată clienților noștri utilizatori ai aplicației OptimallSFA Android.

Problemele întâmpinate de managementul companiei Top Gel se “datorau erorilor umane şi  timpului pierdut în procesarea documentelor precum şi lipsei deţinerii unui control sporit al activităţii  agenţilor (213 persoane) de pe teren..”, ne-a declarat Olaru Viorel (Director General, Top Gel).

Soluția la problemele enumerate anterior s-a dovedit a fi instalarea softului OptimallSFA Android Van-Sales, pe terminalele mobile ale agenților. Prin intermediul acestora agenții pot transmite în timp real comenzile, vizitele efectuate, încasările realizate cât și retururile făcute direct în sistemul de gestiune (ERP).

Schimbările majore obținute de compania Top Gel în urma implementării soluției se regăsesc în infograficul de mai jos.


Testimonial video aici:  http://bit.ly/TestimonialTopGel